Namikaturnaus 2018 ilmoittautuminen

Ilmoittautuneet joukkueet

Huomioithan, että mikäli joukkuemaksua ei ole suoritettu 7 vrk sisällä ilmoittautumisesta, pidättää järjestäjä oikeuden ottaa kyseisen joukkueen tilalle mahdollisesti jonossa olevan joukkueen.

Joukkue

Seura
Joukkue
Kirjoita joukkueen nimeen ikäluokka ainoastaan mikäli osallistutte muuhun kuin oman ikäluokkanne sarjaan.
Sarja

Joukkueen yhdyshenkilö

Tehtävä
Sukunimi
Etunimi
Osoite
Postinumero ja
-toimipaikka
Puhelin
Email

(Alustava määrä, muutoksia voi tehdä myöhemmin)

Koulumajoi
80.00 €  kpl Sisältää osallistumisen turnaukseen, koulumajoituksen la-su, ruokailut (la lounas ja päivällinen, su aamupala ja lounas) ja turnauskuljetukset. Ruokailut järjestetään majoituskoulun vieressä olevalla Aleksanterin koululla, Hallituskatu 26. Ei A-ikäluokan joukkueille.
Hotellitas
110.00 €  kpl H-kisapassi sisältää: osallistumisen turnaukseen, hotellitasoisen majoituksen la-su, hotelliaamiaisen sunnuntaina, ruokailut (lauantaina lounas ja päivällinen, sunnuntaina lounas) ja turnauskuljetukset. Ruokailut järjestetään Aleksanterin koululla, Hallituskatu 26.
145.00 €  kpl Sisältää osallistumisen turnaukseen, hotellitasoisen majoituksen pe-su ja ruokailut (pe iltapala, la hotelliaamiainen, la lounas ja päivällinen, su hotelliaamiainen ja lounas) sekä turnauskuljetukset. Ruokailut järjestetään Aleksanterin koululla, Hallituskatu 26.
55.00 €  kpl Koulumajoituspassi huoltajille sisältää: koulumajoituksen la-su, ruokailut (la lounas ja päivällinen, su aamupala ja lounas) ja turnauskuljetukset. Ruokailut järjestetään majoituskoulun vieressä olevalla Aleksanterin koululla, Hallituskatu 26. Ei A-ikäluokan joukkueille.
Hot/huolt
95.00 €  kpl H-kisapassi huoltajille sisältää: hotellitasoisen majoituksen la-su, hotelliaamiaisen sunnuntaina, ruokailut (lauantaina lounas ja päivällinen, sunnuntaina lounas) ja turnauskuljetukset. Ruokailut järjestetään Aleksanterin koululla, Hallituskatu 26.
Hot/huolt.
130.00 €  kpl H2-passi huoltajille sisältää: hotellitasoisen majoituksen pe-su ja ruokailut (pe iltapala, la hotelliaamiainen, la lounas ja päivällinen, su hotelliaamiainen ja lounas) sekä turnauskuljetukset. Ruokailut järjestetään Aleksanterin koululla, Hallituskatu 26.
Pelioikeus
15.00 €  kpl Pelipassi 15e/pelaaja sisältää pelioikeuden turnaukseen - jokaisella pelaajalla ja valmentajalla tulee olla vähintään pelipassi.